DSC_0053.jpg

Ihanaa, olen päässyt kahtena päivänä peräkkäin salille. Ryhti huomattavasti parantuneena tallustelen menemään. En tiedä miten nopeasti oikeasti tuloksia voi edes näkyä, mutta huomattavia tuloksia on havaittavissa mielen sopukoissa ja olotilassa usean sisälläolo päivän jäljiltä.

Painoa en ole uskaltanut mitata, koska olen kuullut saliharjoittelun lisäävän painoa. Syönyt olen varsin maltillisesti ja yritän pitää kiinni 5-6 kertaa päivässä syömisestä. Syön oikeastaan kaikkea, mutta olen karsinut sokerin, vehnäjauhon ja rasvan määrää mitä nyt voin ja ehdin. Ehtimisellä tarkoitan että kolme päivää sitten söin karjalanpiirakoita oikein 3 kappaletta ennenkuin muistin että voi peijoona onkohan nää nyt oikeen terveellisiä. Mutta alas oli jo menny enkä ole tyyppiä joka alkaisi oksentelemaan, varsinkaan karjalanpiirakoiden takia. Jos olisikin ollut kyseessä 3 suklaalevyä,,,,asia ehkä olisi käväissyt mielessä.

Huomenna mahdollisesti kutsuu pojan korvien putkitus, mutta siitä saan tiedon vasta tänään iltapäivällä....vähän jännittää,,,täytyy myöntää..