12202283_10207171848287913_132588218_n.j

Ajattelen positiivisesti. Tänään oli punnitus. Paino on tippunut siis kuukaudessa tasan 3 kg . Mielestäni perään voisi laittaa vaivaiset kolme....On tämä semmoista touhua että oksat pois,.,,,,joka hetki miettii ja joka hetki kamppailee ja miettii edes takas samoja asioita kuin vanha gramofooni.Erityisesti siis tuon syömisen suhteen.

Mies otti sen tatuoinnin. Tuo nyt ei ihan vielä tuo kuva kerro koko totuutta koska kelmu on tuossa vielä tatskan päällä. Hieno siitä tuli ja odotettua isompi.

Asiasta viidenteentoista. Poika on ollut taas sairaana. Lauantaina jouduttiin halloweenien kunniaksi menemään pojan kanssa päivystykseen kun valitteli korviaan ja oli kuumeessa. Lääkäri (kandi)totesi alkavan tulehduksen mutta sanoi että voidaan jäädä odottamaan ,,ja mehän ei mitään kuuria helpolla uudelleen aloiteta. Poika on syönyt niitä ihan riittävästi ja vasta viimeisessä pakossa. Eilen käytiin sitten terveystalon lastenlääkärillä vakuutuksen piikkiin ja hän totesi virustulehduksen joka ajan kanssa menee ohi, mutta tiedättekö mitä , korvat olivat TERVEET,,halleluujaa ihanaa, mahtavaa, epätodellista. Voisi sanoa ettei näin ole käynyt vuosiin. Aikaisemmin AINA korvatulehdus tuli infektion kuin infektion perään. Tässä tämä viikonloppu ja alkuviikko on sitten mennyt sairaan pojan kanssa kotosalla. Liikunta on ollut hyvin minimaalista.

Ajattelen positiivisesti. Kuukausi nyt syöty terveellisemmin, liikuttu enemmän ja tuloksena; 3 kg pois painoa eli muistutettakoon 6 pakettia voita ja vyötäröltä 6.5 cm.

Marraskuun tavoitteeksi asetan sen 2 kg, Jos menee sen yli niin olen enemmän kuin tyytyväinen. Mutta 2 kg riittää.

Paino saisi siis näyttää tämän kuun lopussa sen 94.5 kg. Ei mahdotonta , mutta TÄYTTÄ työtä.