Sen verran päivittelen, että tauti edelleen jyllää,,kun keuhkot nyt kohtuullisen kivuttomat niin korvat alkoi eilen mennä tukkoon ja juilia. Lisäksi selkä sanoo sopimustaan loppu liiasta makaamisesta ja istumisesta. Joo ollaan kyllä yritetty tehdä jouluvalmisteluja mitä on pystytty mutta kyllä se ei hääviä ole ollut. Täällä ollaan melkeen kaikki vaan sairaana, nuorimmat 2 lasta ovat kohtuullisessa kunnossa, mutta kaikilla muilla näyttää nyt olevan enemmän tai vähemmän jotakin tautia.

Mulle vaan tuli mieleen että oliskohan mycoplasma kuitenkin, hoidin yhtä asiakasta jolla sitten se todettiin ja tässä kun ollaan nyt marraskuu ja joulukuu sairastettu, niin alkaa pikkuhiljaa arvelemaan tätä vaihtoehtoa.

Paino ei ole noussut onneksi kuin 600 gr puntarin mukaan, mutta sekin on jo helkkaristi...vaan minkäs teet. Joulusuklaatia tuuan ovelle ja postilaatiokkoon ja jouluruokia tarjotaan siellä ja täällä puhumattakaan leivonnaisista.

Yritän kieltäytyä. Suusta kuola valuen. Ojentauduin eilen apteekissa geisha suklaa tarjottimelle ottaen 4 konvehtia. Hetken mietin ja katsoin poikaa. Hän tuumasi ;"Anna mulle kalkkia". Äiti antoi. Ja poika söi. Tällä kertaa kävi näin, tsemppaan tällekin päivälle saman yrityksen päälle ja toivon oppivani,,,vähän maistuu yhtä hyvältä kuin paljon, Ja erityisesti älä ota ensimmäistäkään suupalaa sillä se on tie kadotukseen.