On se tämä ihmisen elämä vain niin välillä simmoista että ei tiiä mitä aatella. Hyvät aikeet ja päätökset ne on aina takana mutta joku korkeampi taho päättää lyyä ain lekalla kun vähän on edellisestä pommituksesta palautunut. Mulla siis ääni lähti,,,taas ja flunssa on päällä ,,,tää saattaa monesta tuntua köppähommalta valittaa. Mutta jos kokeilisit tehdä puhetyötä siinä kun toinen äänihuuli on pois pelistä ja yskit ja olet muka puhuvinasi ja asiassa mukana......... kun toinen puhuu vaikka miehensä kuolemasta,,,,niin ei vittu naurata.......

Oon alkuviikon tehny töissä semmoista paperihommaa ja pakollisia juttuja. Mutta tiedän kokemuksesta ettei se paperihomma tässä työssä loputtomiin kestä. Viimeksi flunssan jälkeen kun tämä tuli niin olin ensin 4 vko sairaslomalla ja sitten vielä kuukauden osasairauspäivärahalla. 

No voitte arvata että ei siinä kauheesti lenkkeillä tai treenata kun on pientä flunssaa ja tuommosta halvausta kehissä....ajatukset menee omia negatiivisluonteisia dystymiamaisia polkujaan. 

No lohduttaudun sillä , että vaikka en nyt ihan malliesimerkillisesti ole syönyt niin kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin ja positiivista on myös se muutos, että nyt sentään mietin mitä laitan suuhuni. Aikaisemmin lappasi menemään ajattelematta.Voisiko sanoa että huonoon olooon, hyvään oloon, vetelään oloon, ähkyyn, nälkään, mielitekoon, muuten vain ja kaikkea näiden väliltä.

 

IMG_5339.jpg

 

”Vaikeudet ja vastoinkäymiset opettavat meille enemmän kuin menestyminen ja onnistuminen”

Tommy Hellsten