IMG_4561.jpg

Haasteellinen viikko. Painoa saatu alas vaivaiset 100 gr. Vaikkakin salilla on käyty säännöllisesti. Puolukkapäiviä ennen kuitenkin olo on aina turpea ja jostain syystä makeanhimo on aivan käsittämättömän sietämätön. Jos ottaa yhden ei voi vastustaa seuraavia kymmeniä. Parasta olisi olla ottamatta ensimmäistäkään ja se on se pahin kompastuskivi.

Joo myönnettävä on että vaikka onkin liikkunut, niin on tullut syötyä liikaa.mm karkkia, yhden pullan ja ja ja

Olen käynyt painonpudotus projektin alussa IN bODY mittauksessa ja luulen että suuntaan siihen tänään kun on kuukausi nyt takana tätä touhua tai voisiko sanoa kuukausi totuteltu uuteen vaiheeseen jota kyllä tulen jatkamaan. Mutta kyllä tässä on totutteleminen. Se myönnetään suvereenilla yksimielisyydellä.

In body mittauksessa näkyy myös kalorikulutusmäärä mitä kroppani käyttää päivässä. Se oli jotakuinkin 1400 kcal mikäli siis vain oletetaan minun makaavan. Ei liene mitenkään siis epäselvää miksi lihon. Kuinka herkästi sitä saakin syötyä sen määrän ja enemmänkin....

Koen ettei ole tasan onnenlahjat tämän paino asian suhteen jaettu. Mieheni voi syödä mitä vain eikä liho. Minusta tuntuu että minä lihon pelkästä kakkujen ja pullien näkemisestä. Ruoan sulatus toimii sikamaisella hitaudella ja irrottaa kaiken ravintokelpoisen  jäämään läskivarastoksi.

Ystäväni kanssa kerran totesimme että minun kroppani taitaa elää kivikaudella. Toisin sanoen ainaisessa pelossa ravinnotta jäämisestä,,,siksi lienee parasta varastoida kaikki mahdollinen ja mahdoton pahan päivän varalle.

 

Tämä vaihe kun paino tippuu hitaasti on sikamaisen uuvuttavaa henkisesti. Oikein helvetin perseestä ja tekis mieli huutaa ja karjua oikeen tosisti elämisen sietämätöntä epäoikeudenmukaisuutta.Mä en ihmettele yhtään miksi ihmiset on lihavia. Toisille vaan kertyy sitä rasvaa niin sikamaisen herkästi, niinkuin mullekkin ja ei tartte pitkälle kaupungille saati kauppaan mennä kun kaikenlaista houkutusta tuleepi vastaan. Mutta eniten loukkaa se että laiha ihminen , joka helposti saa painon pidettyä anorektikon lukemissa ymmärtää lihavuuden syyt väärin. Erityisesti mua loukkaa asenne että lihavuus olis saamattomuutta ja laiskuutta. Mä kun en itse voi mitenkään samaistua siihen kategoriaan.

 

 

Uusi päivä kaiken muuttaa voi....syö tai tule syödyksi.,....carpe diem,,,ja mitä kaikkee...

Pääasia että paino on menny alas ei ylös ja pääasia että vyötärönympärys on kaventunut,ja mainittakoon vielä se että vyötärönympärys on kuukausi sitten ollut vielä 6 cm isompi, että mittanauha ei kuitenkaan valehtele,,,,,iloitkaamme tästä ja nokka kohti uutta päivää.