large.jpg

Noniin nyt on tavotetta kerrakseen.Panokset kovenee,

Mulla ei ole koskaan ollut tatuointeja ja nyt pakotan itseni tähän projektiin tätäkin kautta. Eli joulukuun 14 päivä aika tatuoijalle varattu ja jos 5 kg ei ole siihen mennessä pudonnut niin perun ajan. Tosin tämä ajatus on nyt  hyvin kaukainen ja en suostu siihen kuin viimeisessä hädässä. Ennemmin saunaa ja pussikeittoa jos ei paino ala tippumaan,,,,,

Minulla kun on 4 lasta niin aina jokaisesta pudotetusta 5 kg tatuoin nilkkaani yhden lapseni nimen lisää. Pisin nimi on esnimmäisenä. Joten kivusta tietämättömänä ensimmäisenä on kovin urakka. Toki kun on selvinnyt kolmesta alatiesynnytyksestä ja yhdestä sektiosta niin luulen tietämättäni uskovani selviytyväni arviolta puolen tunnin - tunnin hommasta kunnialla pienellä Buranan avustuksella.

Ensimmäinen tavoite ei ole kaukana , enää 3.6 kg ja eiköhän joulukuulle ole kerinnyt sen verran pudottaa tällä nykyisellä tahdonvoimalla. Sitten kun on 10 kg pudotettu tulee seuraava nimi ja kun 15 kg pudotettu niin seuraava ja 20 kg kohdalla jokaisen lapsen nimi olisi tatuoituna. Paikkakin on mietittynä valmiiksi eli nilkkoihin kaksi nimeä molempiin.

 

ja jos vuoden päästä 20 kg tavoitteesta olen saanut painon pidettyä tai jopa alennettua edelleen tulen tatuoimaan selkääni kirjoituksen ; Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty .

Ja tietysti tulen kuvaamaan nuo muistot teille jotta näette sitten miltä näyttävät.

LOVE IT OR HATE IT I DONT CARE