1934381_1143620004046_8336765_n.jpg

8 vuotta sitten painoin lähemmäs 17 kiloa vähemmän. mahaa näkyy tässäkin kuvassa, mutta johtunee pitkälti 3 raskauden aiheuttamista venytyksistä. Mutta joo kun pääsisi edes tähän kuosiin pikku hiljaa. Eilinen oli huono päivä. Poika sairastui korvatulehdukseen ja kotona oltu alakulon syövereissä. Nukkumattomia öitä 2 takana ja se tuntuu heti vireystilassa. Ei jaksaisi tehdä todellakaan mitään jos olisi tämä olotila päällä koko ajan, kuten koko viime talvi oli tilanne.

Viime vuonna tein lisäksi täyttä päivää , nukuin huonosti ja stressasin ihan mielenvikaisesti ylipainostani. Olotila oli melko masentunut, tuntui että seinät kaatuvat päälle ja minun roolini kotona on pyykkääjä, siivooja, ruoanlaittaja ja laskujen maksaja,,,,siinä kaikki. Mihinkään ei koskaan päässyt kun poika oli aina melkein vain sairaana ja mies aina töissä iltamyöhään.....voi itku tulee ajatuksestakin. Suruuni ja masennukseeni pitkälti söin. Edes jotain lohtua sain sitä kautta olotilaan, mutta se sitten näkyykin reippahasti vyötäröllä ja joka paikassa.....

No ei siitä sen enempää. Lpaset kasvaa ja lopultakin koittaa minun aikani.

En kertakaikkiaan käsitä lestadiolaisnaisia joilla on yli kymmenenkin lasta. Ei päiväkodissakaan yhtä hoitajaa kohtaan ole niin paljon lapsia. Neljä on minulla kyllä ehdoton maksimi. Kroppa ei kestäisi enää yhtään lisää puhumattakaan järjestä. Voisi sanoa ettei kumpikaan pää kestäisi sellaista :)

Mutta siis , tänään urakka jatkuu. Onneksi eilinen ei mennyt ihan mässäilyksi vaikka söinkin makkarakeittoa 5 lautasellista. Herkästi tulee niiin paska olo kotona olosta ettei tosikaan, olin jo varannut eiliselle eka kuntosaliajan eikä siitä siis tullut mitään, niin sekin harmittaa edelleenkin. Katsotaan josko huomenna pääsisi eka kertaa, mutta riippuu niin nyt siitä saako nukuttua yöllä. Koen että kulutan voimiani liikaa jos en saa nukuttua.

Mutta tänään en syö makkarakeittoa. Tänään syön salaattia ja kananmunaa. Piste.